BioPulse Therapy

Wat is Biopulse?
Biopulse is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen.

Hoe werkt het?
U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een mix van peptide en pure vitamine C. Daarna wordt er een speciaal masker aangebracht die volledig hard wordt. Door het masker wordt er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd zodat collageen en elastine beter en sneller wordt aangemaakt. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en zijn er vaak kleine bloedvaatjes te zien. Dit is een positieve reactie en niet schadelijk, zuurstofrijk bloed is namelijk helder rood.

Wat doet het masker?
Het masker heeft, naast het zuurstofhoudende effect ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd.

Effectiviteit;
– Anti-aging, lifting en versteviging
– Aanmaak collageen en elastine
– Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van verstopping uit de poriën
– Reguleren van talgproductie
– Bestrijden van vrije radicalen

Belangrijk punten & contra-indicaties

Belangrijke punten
1. Tijdens de behandeling
– huid voelt warm
– pulserend gevoel
– lichte jeuk
– licht prikkelend gevoel

2. Wanneer het masker is aangebracht zit u recht op. U kunt er voor kiezen om zelf een boek(je) mee te nemen. De inwerktijd van het masker is 45 minuten.

3. De huid kan na de behandeling rood zijn en warm aanvoelen. Ook kan de huid trekkerig aanvoelen. De directe roodhuid is binnen enkele uren weg. Enkele dagen na de behandeling kan de huid nog wel wat rozig zijn. Dit verschilt per persoon.

4. Vermijd 24 uur de volgende activiteiten; Sauna & fysieke inspanning.

5. Vermijd de zon zoveel mogelijk de eerste 24 uur. Bij blootstelling aan de zon altijd de anti-ging protect scream sof 50+ aanbrengen. De zonnebank moet 7 dagen vermeden worden.

6. Na de behandeling moet u de rest van de dag minimaal 2 liter water drinken. Dit is erg belangrijk! Omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen moeten worden afgevoerd, is hier veel vocht voor nodig.
Contra-indicaties
– Zwangerschap
– Overgevoeligheid voor ingrediënten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven